Bye Bye(2)

Heb jij last van een stijve nek, stramme schouders, lage rugpijn…?
Ben jij opgejaagd, angstig, boos, gehaast,…?
Heb jij moeite om NEEN te zeggen tegen anderen, tegen jezelf?
Zit jij vaak lang aan de (thuis)computer of in de auto?

Heb jij een vol hoofd en blijf je maar denken ’s avonds in bed?
Heb je op korte termijn een mini massage nodig?

Kortom: heb jij Issues in jouw Tissues?

Ongetwijfeld heb jij op enkele van deze JA geantwoord. Wel, dan heeft #dBRT voor jou dé oplossing! Je kan namelijk veel van deze uitdagingen zelf onder handen nemen op een hele leuke en gemakkelijke manier.

 

HOE doe je dit? Met de Bye Bye Issues in your Tissues™ Trajecten

Deze trajecten zijn speciaal voor jou gemaakt, om jou te ondersteunen in je ultieme herstel en stressbestendigheid. Je leert hoe je zelf aan de slag kan om komaf te maken met de stress, de pijn, de stramheid, de gejaagdheid, … Op je eigen tempo en wanneer jij wilt! Voor elk soort en type lichaam, elke graad van beweging, alle leeftijden, …

Langs de ene kant ga je aan de slag met de #dBRT massageballen en het #dBRT steunblok. Langs de andere kant krijg je een inspiratieboek met tips voor optimalisaties op vlak van slaap, voeding, mindset, beweging (in de natuur), stress en je bioritme.

Er zijn 4 mogelijkheden:

  • Bye Bye Issues in your Tissues™ Offline/Deluxe/Privé Training:

Een training waarin je in (beperkte) groep onder persoonlijke begeleiding van Esther de Bièvre leert hoe je met de ballen je lichaam kan ondersteunen. Hier focussen we vooral op het ballenwerk. Deze Trainingen zijn op aanvraag. Klik HIER voor je aanvraag:

  • Bye Bye Issues in your Tissues™ Online Training:

Een online video training die je op je eigen tempo doorloopt en zo je lichaam ontdekt op een soepele manier. Je krijgt inzicht in alle technieken en aandachtspunten. Je volledige lichaam komt aan bod en jij rolt jezelf helemaal stressbestendig. Kan je niet wachten, claim HIER jouw Online BBIT Training

  • Bye Bye Issues in your Tissues™ Basis Traject:

Een traject van maximum 5 maanden waarin je 5 behandelingen krijgt in de praktijk van #dBRT, aangepast aan de noden van het moment van je lichaam. Het BBIT Startpakket + mini training is inbegrepen in de 5 beurten.
Daarnaast krijg je het #dBRT Inspiratieboek met optimalisaties voor een soepel en stressbestendig leven op vlak van slaap, voeidng, mindset, beweging (in de natuur), stress en je bioritme. Je doorloopt dit boek op eigen tempo.

  • Bye Bye Issues in your Tissues™ Master Traject:

Een traject van maximum 5 maanden waarin je 5 behandelingen krijgt in de praktijk van #dBRT, aangepast aan de noden van het moment van je lichaam. Het BBIT Startpakket + mini training is inbegrepen in de 5 beurten.
Je krijgt het #dBRT Inspiratieboek met optimalisaties voor een soepel en stressbestendig leven op vlak van slaap, voeidng, mindset, beweging (in de natuur), stress en je bioritme. Per behandeling overlopen we je vragen, bespreken we mogelijke optimalisaties, evalueren we de voorbije maand en  bekijken we toekomstige doelen.

Ben je helemaal klaar voor jouw eigen Traject of Training? Neem contact op via de contactpagina en we bekijken samen de mogelijkheden!