Heb je een vraag over onze diensten of werking? Wellicht vind je hier het antwoord al.

Hoe kan ik #dBRT bereiken en wanneer?
  • Telefonisch op +32 479 33 24 53 op weekdagen tussen 10u en 19u. Het is niet altijd mogelijk op de telefoon op te nemen, maar laat zeker een voicemail achter. Een antwoord kan je verwachten binnen 48u tijdens de openingsuren.

  • Per mail via esther@debievre.be . Mails worden 1x per dag gelezen. Een antwoord kan je verwachten binnen 48u tijdens de openingsuren.

 

  • Instagram, Facebook Messenger en andere sociale media kanalen worden zelden gelezen. Beste is bellen of mailen!
Wat kan ik verwachten van een behandeling?
  • Verwelkoming en overlopen van jouw klachten en wensen, hoe je je voelt, wat je wilt meenemen uit de behandeling, hoe je de vorige behandeling hebt verteerd, … Een kort gesprek om te weten hoe het met je gaat zodat ik jouw behandeling op maat kan aanpassen, exact aan wat jij op die dag nodig hebt! Dit om je persoonlijke aanpak, die je van me gewend bent, te blijven garanderen.
  • Tijd om je rustig klaar te maken voor je behandeling
  • Je behandeling met de gekozen tijdsduur: 60-75-90 min met eventuele upgrades erbovenop
  • Een “wakker worden” moment: je kan rustig terug bij jezelf komen en je op je eigen tempo weer omkleden
  • Eens aangekleed en “wakker” overlopen we de behandeling even en evalueren we hoe je je voelt
  • De behandeling afrekenen en een eventuele volgende afspraak maken
  • Je vertrekt met een ontspannen en hersteld gevoel, je hebt terug balans en je kan de buitenwereld terug aan! En vooral, je kan aftellen naar je volgende behandeling.

Je belt naar +32 3 435 13 65 en laat een voicemail achter of bespreekt met Esther wat er zal gebeuren.

Zoals in de algemene voorwaarden vermeld staat, zijn er enkele regels omtrent annulatie:

De klant heeft het recht om een afspraak te annuleren voor zover deze minstens 24 uren voor afgesproken datum/uur wordt meegedeeld. De klant kan dan onmiddellijk een andere datum  voor de behandeling vastleggen. Er worden geen gelden teruggestort. Eventueel op voorhand betaalde bedragen, zullen worden verrekend op de volgende behandeling. Indien de klant minder dan 24u voor de afgesproken datum annuleert, wordt 50% van het bedrag van de gereserveerde behandeling aangerekend.

Komt de klant niet opdagen zonder te verwittigen of annuleert de klant minder dan 1 uur van de geplande afspraak,  dan zal de klant  het volledige bedrag van de behandeling verschuldigd zijn en hiervoor een factuur ontvangen.

Hou rekening bij annulaties dat de wachttijd voor een nieuwe afspraak kan oplopen tot 4 weken!

Er is parkeerplaats voorzien op de oprit voor de blauwe poort. Indien deze bezet is, kan er altijd in de straat geparkeerd worden.

Worst case scenario: 600 m wandelen.

Jezelf. Proper gewassen is altijd fijn voor iedereen.

Via de online agenda betaal je online op voorhand bij het maken van de afspraak, dit is met creditcard. In de praktijk kan je betalen via een overschrijving of cash.

Aanbellen op het afgesproken uur van je afspraak. Ben je te vroeg en doe ik de deur niet open? Wacht dan even buiten of in de auto. Dat wilt zeggen dat ik nog bezig ben.

Hou toch rekening met een wachttijd van minstens 4 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de agenda.

Deze kan telefonisch besteld worden, of bij #dBRT zelf. Indien je hem bestelt via telefoon of online, kan je opteren om deze te laten opsturen of te komen afhalen bij #dBRT. De betaling gebeurt online of cash. Cadeaubonnen zijn enkel mogelijk als geschenk voor bestaande klanten.

Een cadeaubon is 6 maanden geldig geteld vanaf de dag van uitgifte, op de bon vermeld.

Zoals vermeld in de algemene voorwaarden:

De klant moet steeds de vervaldatum van de cadeaubon respecteren. Cadeaubonnen kunnen éénmalig verlengd worden met maximum 1 maand. Dit moet doorgegeven worden vóór de vervaldatum van de cadeaubon. Na vervaldatum kan een cadeaubon niet meer verlengd worden.

Cadeaubonnen die reeds vervallen zijn en niet tijdig verlengd werden behouden 50 % van hun waarde gedurende 1 maand na hun vervaldatum. Cadeaubonnen die langer dan 1 maand vervallen zijn verliezen hun waarde en worden niet meer aanvaard.

Het gebruik van een infraroodcabine zorgt ervoor dat het lichaam van binnenuit opgewarmd wordt, zonder een onaangenaam warme omgeving. De warmte van de cabine kan naar wens ingesteld worden. Infraroodstraling helpt in het verlichten van pijnlijke gewrichten en spieren en zorgt tevens voor een ontgifting van het lichaam. Met andere woorden ideaal in de ondersteuning van herstel en preventie!

De voetsauna verwarmt spieren en gewrichten in de onderste ledematen. Hij ondersteunt niet alleen een gezonde bloedsomloop, maar straalt ook door naar de rest van jouw lichaam via de principes van de voetreflexologie.

Beide systemen dragen ertoe bij dat de massages dieper doordringen omdat de spieren al opgewarmd zijn. Hierdoor wordt een betere doorbloeding en circulatie bereikt en zal het herstel beter verlopen.

Dat hangt af van je gezondheidssituatie en van de reactie van je lichaam op de behandeling.

Ja. Er is een douche aanwezig.

Elke behandeling start met het overlopen van de huidige gezondheidstoestand. Zo kunnen we inspelen op wat er op dat moment nodig is. Het is dus belangrijk dat je open communiceert over je lichaam! Vermeld zeker ook wanneer je zwanger bent, zelfs al heb je dit nog niet officieel gecommuniceerd. Het is belangrijk want dan pas ik de behandeling aan op jouw noden.

Het is aangeraden om de uren voor en na de behandeling licht te eten. Een zware maaltijd kan op je maag liggen.

Dronken klanten worden geweigerd. In dit geval is zal de afspraak wel aangerekend worden.

Bij #dBRT kan je niet terecht voor erotische massages. Bij elke poging tot seksuele handelingen of oneerbare voorstellen zal de behandeling onmiddellijk stopgezet worden. Ook zal ik je verzoeken de behandeling te betalen en meteen #dBRT te verlaten.  Je bent dan ook niet meer welkom voor eventuele volgende behandelingen.

Ja, als je een afspraak maakt dan reserveert #dBRT voor jou exclusief tijd, de ruimte en het nodige personeel dus gaan we ervan uit dat je ook langskomt. Als je toch onverwachts verhinderd bent, laat het dan zo snel mogelijk en minstens 24u op voorhand weten zodat de nodige regelingen genomen kunnen worden.  Minder dan 24u op voorhand geannuleerde afspraken worden voor 50% aangerekend.

Bij het niet opdagen op afgesproken uur en tijd zal de volledige behandeling aangerekend worden.

Je moet absoluut niet het perfecte lichaam hebben om naar #dBRT te komen voor een behandeling. Over de verschillende jaren kwamen hier alle soorten lichamen over de vloer: verschillende leeftijden, maten, modellen, handicaps en gewichten! Er is dus geen enkel probleem om je behandeling te reserveren. De behandelruimte is een veilige omgeving.

Sinds 2021 behoort behandelen aan huis niet meer tot het aanbod van #dBRT.

Nee. Tijdens de massage moeten kettingen, armbanden en ringen zoveel mogelijk af en moeten grote oorbellen uit. Zet ook best je bril af. Contactlenzen kunnen wel in blijven.

Uiteraard, (deelbehandeling). Voor aanvang van de behandeling bespreken we dat even. De één heeft graag meer aandacht besteed aan de rug, de ander weer aan de benen. Bij de ontspanningsbehandeling worden in principe ook het gezicht en de voeten gemasseerd. Als je dat niet prettig vind, kan dat uiteraard worden overgeslagen. Intieme delen worden niet behandeld.

Zeker! bij #dBRT geldt het beroepsgeheim.

Ja hoor, er mag gerust wat gepraat worden. De ene persoon vindt het juist ontspannend om wat te praten, de ander vindt het heerlijk om even een keer niets te hoeven zeggen.

Er zijn een aantal situaties waarbij je je beter niet of in ieder geval niet helemaal kunt laten behandelen. Als je twijfelt of jij in jouw specifieke geval wel of niet kunt laten behandelen, informeer dan bij de (huis)arts en geef het even door aan me voordat we de behandeling aanvangen.

Jazeker, het kan zelfs erg ontspannend zijn. Wel moet je mij hiervan op de hoogte brengen, dan kan ik daar rekening mee houden. De eerste 3 maanden werken we niet op het zwangere lichaam. Bij #dBRT is een speciaal zwangerschapskussen voorzien zodat je tot het einde van je zwangerschap op je buik liggend behandeld kan worden. Uiteraard afhankelijk van wat je lichaam aangeeft!!

Wanneer je niet kan liggen, dan zijn er nog meerdere oplossingen zoals een stoel bij de tafel etc.

Bij #dBRT geldt dat je je eerst minimum 5x laat behandelen op een tijdsspanne van max 5 maanden. Dit om je lichaam kans genoeg te geven zijn herinnering aan ontspanning en rust terug te vinden. En om optimaal resultaat te bereiken. Na dit instap traject kan je losse behandelingen bijboeken

Inderdaad. Je lichaam moet wat werken om afvalstoffen kwijt te raken en vochtverlies aan te vullen. Ook het loskomen van spanningen en eindelijk dat lang gewenste referentie punt van rust bereiken, zorgt ervoor dat je lichaam in relax modus gaat.

Sommige ziekenfondsen betalen een jaarlijks eenmalig een forfaitair bedrag terug voor een behandeling. Informeer hiervoor bij jouw ziekenfonds. Bij #dBRT zijn ook de nodige documenten aanwezig. Vraag ernaar!

Ja. Enkel de gegevens duidelijk doorgeven en vermelden dat je een factuur wilt.

Facturen moeten meteen betaald worden ter plaatse, “op de poef” is niet mogelijk. 1x per kwartaal worden alle facturen opgemaakt en aan jou per mail bezorgd. Factuur voldaan, wordt vermeld op de factuur samen met een opsomming van jouw behandelingen.

Factuur betalen kan cash, per directe overschrijving of met payconiq.

Neen, dit is niet mogelijk. Kinderen zorgen een grote afleiding en zo kan #dBRT niet de juiste kwaliteit en rust garanderen.  Indien er geen opvang is voor de kinderen, is het best de afspraak te verzetten. Hou rekening met de annulatievoorwaarden.

[vc_row bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^1143|url^http://www.debievre.be/wp-content/uploads/2019/11/solo_flamingo.png|caption^null|alt^null|title^solo_flamingo|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_image_size=”contain”][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

Heb je een vraag over onze diensten of werking? Wellicht vind je hier het antwoord al.

 


Hoe kan ik #dBRT bereiken en wanneer?

* Telefonisch op +32 3 435 13 65 op weekdagen tussen 10u en 19u. Het is niet altijd mogelijk op de telefoon op te nemen, maar laat zeker een voicemail achter. Een antwoord kan je verwachten binnen 48u tijdens de openingsuren.

* Per mail via esther@debievre.be . Mails worden 1x per dag gelezen. Een antwoord kan je verwachten binnen 48u tijdens de openingsuren.

Wat als ik te laat ga zijn op mijn afspraak?

Je belt naar +32 3 435 13 65 en laat een voicemail achter of bespreekt met Esther wat er zal gebeuren.

Wat als ik verhinderd ben voor mijn afspraak?

Zoals in de algemene voorwaarden vermeld staat, zijn er enkele regels omtrent annulatie:

De klant heeft het recht om een afspraak te annuleren voor zover deze minstens 24 uren voor afgesproken datum/uur wordt meegedeeld. De klant kan dan onmiddellijk een andere datum  voor de behandeling vastleggen. Er worden geen gelden teruggestort. Eventueel op voorhand betaalde bedragen, zullen worden verrekend op de volgende behandeling. Indien de klant minder dan 24u voor de afgesproken datum annuleert, wordt 50% van het bedrag van de gereserveerde behandeling aangerekend.

Komt de klant niet opdagen zonder te verwittigen of annuleert de klant minder dan 1 uur van de geplande afspraak,  dan zal de klant  het volledige bedrag van de behandeling verschuldigd zijn en hiervoor een factuur ontvangen.

Hou rekening bij annulaties dat de wachttijd voor een nieuwe afspraak kan oplopen tot 4 weken!

Waar kan ik parkeren?

Er is parkeerplaats voorzien op de oprit voor de blauwe poort. Indien deze bezet is, kan er altijd in de straat geparkeerd worden.

Worst case scenario: 600 m wandelen.

Moet ik iets meebrengen voor mijn behandeling?

Jezelf. Proper gewassen is altijd fijn voor iedereen.

Hoe kan ik betalen?

Via de online agenda betaal je online op voorhand bij het maken van de afspraak. In de praktijk kan je betalen via een overschrijving of cash.

Hoeveel op voorhand moet ik aanwezig zijn voor mijn behandeling?

Aanbellen op het afgesproken uur van je afspraak.

Hoeveel op voorhand moet ik een behandeling reserveren?

Hou toch rekening met een wachttijd van minstens 4 weken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de agenda

Hoe kan ik een cadeaubon bekomen?

Deze kan telefonisch besteld worden, of bij #dBRT zelf. Indien je hem bestelt via telefoon of online, kan je opteren om deze te laten opsturen of te komen afhalen bij #dBRT. De betaling gebeurt online of cash. Cadeaubonnen zijn tijdelijk enkel mogelijk als geschenk voor bestaande klanten.

Wat is de geldigheid van een cadeaubon?

Een cadeaubon is 6 maanden geldig geteld vanaf de dag van uitgifte, op de bon vermeld.

Kan een cadeaubon verlengd worden?

Zoals vermeld in de algemene voorwaarden:

De klant moet steeds de vervaldatum van de cadeaubon respecteren. Cadeaubonnen kunnen éénmalig verlengd worden met maximum 1 maand. Dit moet doorgegeven worden vóór de vervaldatum van de cadeaubon. Na vervaldatum kan een cadeaubon niet meer verlengd worden.

Cadeaubonnen die reeds vervallen zijn en niet tijdig verlengd werden behouden 50 % van hun waarde gedurende 1 maand na hun vervaldatum. Cadeaubonnen die langer dan 1 maand vervallen zijn verliezen hun waarde en worden niet meer aanvaard.

Wat doet de infrarood cabine en de IR voet-cabine nu juist?

Het gebruik van een infraroodcabine zorgt ervoor dat het lichaam van binnenuit opgewarmd wordt, zonder een onaangenaam warme omgeving. De warmte van de cabine kan naar wens ingesteld worden. Infraroodstraling helpt in het verlichten van pijnlijke gewrichten en spieren en zorgt tevens voor een ontgifting van het lichaam. Met andere woorden ideaal in de ondersteuning van herstel en preventie!

De voetsauna verwarmt spieren en gewrichten in de onderste ledematen. Hij ondersteunt niet alleen een gezonde bloedsomloop, maar straalt ook door naar de rest van jouw lichaam via de principes van de voetreflexologie.

Beide systemen dragen ertoe bij dat de massages dieper doordringen omdat de spieren al opgewarmd zijn. Hierdoor wordt een betere doorbloeding en circulatie bereikt en zal het herstel beter verlopen.

Wanneer mag ik opnieuw een behandeling laten uitvoeren?

Dat hangt af van je gezondheidssituatie en van de reactie van je lichaam op de massage.

Kan ik douchen bij #dBRT?

Ja. Er is een douche aanwezig.

Gezondheid?

Elke behandeling start met het overlopen van de huidige gezondheidstoestand. Zo kunnen we inspelen op wat er op dat moment nodig is. Het is dus belangrijk dat je open communiceert over je lichaam!

Mag ik eten voor de massage?

Het is aangeraden om de uren voor en na de massage licht te eten. Een zware maaltijd kan op je maag liggen.

Dronken klanten worden geweigerd. In dit geval is zal de afspraak wel aangerekend worden.

Respect

Bij #dBRT kan je niet terecht voor erotische massages. Bij elke poging tot seksuele handelingen of oneerbare voorstellen zal de behandeling onmiddellijk stopgezet worden. Ook zal ik je verzoeken de behandeling te betalen en meteen #dBRT te verlaten.  Je bent dan ook niet meer welkom voor eventuele volgende behandelingen.

Is een afspraak maken bindend?

Ja, als je een afspraak maakt dan reserveert #dBRT voor jou exclusief tijd, de ruimte en het nodige personeel dus gaan we ervan uit dat je ook langskomt. Als je toch onverwachts verhinderd bent, laat het dan zo snel mogelijk en minstens 24u op voorhand weten zodat de nodige regelingen genomen kunnen worden.  Minder dan 24u op voorhand geannuleerde afspraken worden voor 50% aangerekend.

Bij het niet opdagen op afgesproken uur en tijd zal de volledige behandeling aangerekend worden.

Ik schaam me eigenlijk over mijn lichaam. Wat nu?

Je moet absoluut niet het perfecte lichaam hebben om naar #dBRT te komen voor een behandeling. Over de verschillende jaren kwamen hier alle soorten lichamen over de vloer: verschillende leeftijden, maten, modellen, handicaps en gewichten! Er is dus geen enkel probleem om je behandeling te reserveren. De massageruimte is een veilige omgeving.

Doen jullie ook massage aan huis of bij ons op het bedrijf?

In principe doet #dBRT geen massages buitenshuis omdat daar moeilijk de juiste atmosfeer gecreëerd kan worden maar we zijn altijd bereid om een uitzondering te maken. Je kan altijd contact opnemen voor de mogelijkheden en de voorwaarden.

Wat kan ik verwachten bij mijn eerste massage-afspraak?

Zie tab voor het eerst naar de massage

Kan ik mijn sieraden omhouden ?

Nee. Tijdens de massage moeten kettingen, armbanden en ringen zoveel mogelijk af en moeten grote oorbellen uit. Zet ook best je bril af. Contactlenzen kunnen wel in blijven.

Ik wil bepaalde lichaamsdelen niet of juist extra gemasseerd hebben, kan dat ?

Uiteraard, (deelmassage). Voor aanvang van de massage bespreken we dat even. De één heeft graag meer aandacht besteed aan de rug, de ander weer aan de benen. Bij de ontspanningsmassage worden in principe ook het gezicht en de voeten gemasseerd. Als je dat niet prettig vind, kan dat uiteraard worden overgeslagen. Intieme delen worden niet gemasseerd.

Blijft wat ik vertel tussen ons ?

Zeker! bij #dBRT geldt het beroepsgeheim.

Mag er tijdens de massage gepraat worden ?

Ja hoor, er mag gerust wat gepraat worden. De ene persoon vindt het juist ontspannend om wat te praten, de ander vindt het heerlijk om even een keer niets te hoeven zeggen.

Wanneer kun je je beter niet laten masseren ?

Er zijn een aantal situaties waarbij je je beter niet of in ieder geval niet helemaal kunt laten masseren. Als je twijfelt of jij in jouw specifieke geval wel of niet kunt laten masseren, informeer dan bij de (huis)arts en geef het even door aan me voordat we de massage aanvangen.

Kan ik me laten masseren als ik zwanger ben ?

Jazeker, het kan zelfs erg ontspannend zijn. Wel moet je mij hiervan op de hoogte brengen, dan kan ik daar rekening mee houden. De eerste 3 maanden werken we niet op het zwangere lichaam. Bij #dBRT is een speciaal zwangerschapskussen voorzien zodat je tot het einde van je zwangerschap op je buik liggend gemasseerd kan worden. Uiteraard afhankelijk van wat je lichaam aangeeft!!

Hoe vaak moet ik een massage ondergaan ?

Dat bepaal je helemaal zelf. Voor een ontspanningsmassage komt men gemiddeld om de drie à vier weken. Er zijn echter ook mensen die zichzelf elke week even willen laten verwennen met een behandeling, terwijl anderen genoeg hebben aan een aantal keren per jaar. Het is dus heel persoonlijk.

Ik ben soms zo moe na een massage..

Inderdaad. Je lichaam moet wat werken om afvalstoffen kwijt te raken en vochtverlies aan te vullen. Ook het loskomen van spanningen en eindelijk dat lang gewenste referentie punt van rust bereiken, zorgt ervoor dat je lichaam in relax modus gaat

Komt het ziekenfonds tussen?

Sommige ziekenfondsen betalen een jaarlijks eenmalig een forfaitair bedrag terug voor een massage. Informeer hiervoor bij jouw ziekenfonds.

Kan ik een factuur bekomen van mijn behandeling?

Ja. Enkel de gegevens duidelijk doorgeven en vermelden dat je een factuur wilt.

Mijn babysit heeft afgezegd, kan ik mijn kind(eren) mee naar de massage nemen?

Neen, dit is niet mogelijk. Kinderen zorgen een grote afleiding en zo kan #dBRT niet de juiste kwaliteit en rust garanderen.  Indien er geen opvang is voor de kinderen, is het best de afspraak te verzetten. Hou rekening met de annulatievoorwaarden.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”802″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_single_image image=”802″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_single_image image=”802″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_single_image image=”802″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_single_image image=”802″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_single_image image=”802″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_empty_space height=”300″][vc_single_image image=”802″][/vc_column][/vc_row]