Dit gezellige huis biedt een praktische inrichting en luxueuze voorzieningen, klaar om jou en je gezin te omarmen in een wereld van rust en geborgenheid.

* Veelzijdige indeling: inkomhal met receptie voor (vrij) beroep, apart toilet, opbergruimte, wellness, praktijk, garage. Traphal naar gezellige leefruimte en ingerichte keuken. Op de 2de verdieping meerdere (slaap of multifunctionele) kamers voor jouw ideale leefomgeving. Het wellnessgevoel wordt verdergezet in de badkamer met dubbel bad. De garage biedt plaats aan 1 auto en ruime opslag. De dubbele oprit is handig!

* Multifunctionele ruimte op gelijkvloers: Perfect voor klein (vrij) beroep, slaapkamer, kantoor en meer.

* Wellnessruimte: Ontspan in een regendouche en infraroodsauna voor een luxe spa-ervaring thuis.

* Buitenoase: Omheinde tuin met vijver en twee terrassen voorzien van automatische zonneluifel. Het tuinhuis biedt opslag voor de BBQ en tuinmateriaal

* Moderne voorzieningen: Automatische rolluiken, alarm- en camerasysteem, vliegenramen, …

* Gunstige ligging: Nabij invalswegen (E313,E19,E34,…), winkels (Wijnegem Shopping), scholen en openbaar vervoer

Dit huis ademt warmte, gezelligheid en geborgenheid. Mis deze kans niet om je droomleven op te bouwen! Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en laat je betoveren door alles wat dit huis te bieden heeft.

Vraagprijs: € 425.000

EPC attest: B (159)
Asbest attest: geen opmerkingen
Elektriciteitsattest: conform
Reinigings- en onderhoudsattest CV: goedgekeurd

Als je op de bezoek knop klikt, dan kan je meteen automatisch een mail sturen.

Zet er even je telefoonnummer erbij, dan bel ik je asap terug op en plannen we een bezoek in aan jouw toekomstige woning!